Francoise Chauvenet, Volnay 2018

429.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

Druerne til denne vin håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes, vattes derefter i ca. 18 dage og modnes i tønder i ca. 15 måneder.

Farve: Fra lys rubin til en lys granat.

Næse: Aromaerne er hovedsageligt violette, solbær og kirsebær. Med alderen vises aromaer af krydderier og vildt.

Gane: Vinen påtvinger sig ved sin subtile og elegante side. Rundhed af fløjlsagtig struktur. Tanninerne er fine, og syren bringer friskhed og et livligt præg.

Serveres fra 14 til 16 ° C.

Dens feminitet gør det til en forudbestemt partner til sofistikerede fjerkræsretter, tålmodigt ristede og glaserede. For de mere eventyrlystne kan det ledsage couscous med et godt stykke kød eller fjerkræ eller endda begge dele. Intensiteten af Volnay gør det muligt at gå godt sammen med oste med forskellige smag.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter