Swipen voor 1 additionele foto

Game Of Thrones Clynelish

Ville købe igen?
539,00 kr
Udsolgt
Information
Type
Whisky
Alkohol
51,20
Proptype
Plasticprop
Dyrkning
Traditionel
Flaskestørrelse
75 cl
Whisky type
Single Malt Whisky
Whiskey røg
Ikke røgede
Om produktet

Huset Tyrell af Highgarden regerer over Lavlandet, den frodige og frugtbare region af Westeros, hvis overflod brødføder riget. Tyrells g yldne rose er smuk, men under overfladen lurer sylespidse torne. De har levet op til slægtens valgsprog om at vokse sig stærke og forsvare deres magtposition med våben i form af skarpe sværd, et skarpt sind og skarpe handlinger. Ligesom Lavlandet er Clynelish beliggende mellem grønne græsgange og langstrakte bakker med en malerisk udsigt over Nordsøen. Denne single malts frugtagtige, voksbløde og krydrede maritime aromaer siges at komme fra vandet i Clynemilton-strømmen, som løber over guldårer i klippegrunden. Og mens denne livlige, g yldne whisky er let og blomsteragtig, præcis som Huset Tyrell, må man ikke undervurdere dens underliggende komplekse kombination af kvaliteter fra både højland og hav.

Andre populære

 1. Game Of Thrones Lagavulin
  Game Of Thrones Lagavulin

  Som et af de rigeste og ældste dynastier i de Syv Kongeriger viger Huset Lannister ikke tilbage for noget for at fastholde sin magt, indflydelse og sit greb om Jerntronen. Deres glubende hensigter er passende repræsenteret af en glubsk løve på husets banner. Hvis du går dem på klingen, vil du med sikkerhed høre deres tordnende og voldsomme brøl, som har lagt mange huse i ruiner. Det er ganske vist: en Lannister betaler altid sin gæld.Lannister-slægtens opstigen til Jerntronen krævede årevis af omhyggelig planlægning og
  vedholdenhed, lige som det er tilfældet for Lagavulins vej mod den legendariske status, som har været mere end 200 år undervejs. Lagavulin er en brølende single malt, som for hver tår efterlader smagsløgene med en intens, røget aroma. Den gyldne væske vækker minder om Lannisters rigdomme og serveres bedst rent eller med en enkelt dråbe vand.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  46,00%
  Før 789,00 kr Fra 728,00 kr
  Spar 61,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 789,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 728,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Game Of Thrones Talisker
  Game Of Thrones Talisker

  Huset Greyjoy regerer over Jernøerne og tilbeder den Druknede Gud. Jernlændingene bebor de trøstesløse og stormfulde øer ud for Westeros’ vestkyst, hvis nådesløse og afsides placering former deres liv. Ude af stand til at opretholde livet på den klippefyldte landjord alene stikker disse søens mænd til havs for at gøre deres lykke i en tåge af salt og røg. De skaber kun
  deres rigdomme ved at betale jernprisen og tilrane sig guld fra dræbte fjender. Destilleriet Talisker er beliggende ved kysten på Isle of Skye, en af de mest afsides og uvejsomme egne af Skotland, og Talisker-whiskyens lagdelte aromaer og maritime karakter skyldes øens bølgeforrevne kyster. Den vestlige del af Isle of Skye karakteriseres af forrevne klipper og forblæste landskaber, hvilket skaber denne intense røgede single-maltwhisky med krydrede, kraftige og søde elementer kombineret med maritime aromaer.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  45,80%
  Før 539,00 kr Fra 497,00 kr
  Spar 42,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 539,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 497,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Game Of Thrones Whisky Collection
  Game Of Thrones Whisky Collection

  Fra de dybe Skotske skove til de åbne kyster. Game of Thrones har samarbejdet med nogle af verdens bedste whisky destillerier, og har lanceret en serie af whisky aftapninger. Hvert destilleri bidrager med én aftapning som er opkaldt efter et hus eller en gruppe fra den fiktive verden; Westeros. Nu har du mulighed for at fejre og hylde den sidste sæson af Game of Thrones. Disse 8 aftapninger er alle produceret i et begrænset oplag. Bliv klar til sæsonen - Winter is coming!

  I denne pakke finder du én flaske af hver i serien, i alt 8 unikke flasker, én komplet samling.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,63%
  Før 4.752,00 kr 4.199,00 kr
  Spar 553,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Game Of Thrones Singleton
  Game Of Thrones Singleton

  Huset Tullys fædrene borg, Riverrun, spænder over knudepunktet mellem Treforkens røde strøm og floden Tumblestone. Over Riverrun blafrer Tully-bannerets sølvørred, og selv legemliggør Tully-slægten Flodlandets brusende strømme, som de lever iblandt og hersker over. Med flodvandets evige fremadbrusende bestemthed har de indgået stærke alliancer og svømmer mod strømmen for familiens, pligtens og ærens skyld.Destilleriet Glendullan ligger ved bredden af floden Fiddich i Dufftowns skovklædte bakker og var oprindeligt afhængig af det vand, der omgav destilleriet. De udnyttede kræfterne i vandene, der strømmede gennem landskabet, ved at bruge en vandmølle til at forsyne hele destilleriet med strøm. Denne whisky, der nydes bedst med et skvæt vand, har noter af grønne æbler, honning og sød vanilje med en tør og ren afslutning.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Før 474,00 kr Fra 437,00 kr
  Spar 37,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 474,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 437,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud