Gerard Raphet, Chambertin Clos de Beze Grand Cru 2018

2,999.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

Den absolut mest kendte grand cru mark i Gevrey-Chambertin, nemlig Clos de Beze, er selvfølgelig også i Raphets portefølje. Raphets parcel ligger i hjertet af grand cru marken. Stokkene er mellem 40 og 70 år gamle og giver et ekstremt lille udbytte og koncentreret drue materiale. Alt arbejde foregår selvfølgelig manuelt.  

 

Vinen lagrer 18 måneder på franske fade, hovedsageligt gamle. Vinen er essensen af Clos de Beze - struktureret, charmerende, potent og kompleks med en kilometer-lang finish.

 

Gerard Raphet er 4. generation vinmager i familien og allerede nu deltager datteren, Marion, i alt arbejdet: fra mark til kælder, fra høst til færdig vin. Raphet familien har aldrig gået på “vin-skole” eller er blevet uddannet ønologer. Nej, deres evne til at skabe autentiske bourgogne mesterværker er gået i arv fra far til søn og nu fra far til datter! Deres know-how er opbygget gennem generationer, der er ingen filosofi, ingen moderne tiltag - deres rytme i arbejdet er den sammen, som den var, da det hele startede, deres rytme er essensen af deres succes! De er ét med deres vine!

Andre populære produkter