Gerard Raphet, Charmes Chambertin Grand Cru 2018

1,495.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

Raphet ejer fire parceller af den store grand cru, Charmes-Chambertin. Vinen herfra er noget af de ypperste du kan forkæle dig selv med.

Farven på Charmes-Chambertin er delikat rubinrød, og overrasker ens forventninger til en lys og delikatet udseende vin: det er power og intensitet som brager op ad glasset. Denne kontrast forfører og drager alle, hvis hjerte banker for bourgogne. Netop denne forførelse er dét der kendetegner Raphes vine. 

 

Noter af tranebær, hindbær, rabarber, kanel, sød lakrids, sød tobak, våde sten… det bliver ved! Tanninerne er mærkbare og fintsmaskede, syren afstemt og smagsintensiteten oberstiger alle dimensioner.  

 

Gerard Raphet er 4. generation vinmager i familien og allerede nu deltager datteren, Marion, i alt arbejdet: fra mark til kælder, fra høst til færdig vin. Raphet familien har aldrig gået på “vin-skole” eller er blevet uddannet ønologer. Nej, deres evne til at skabe autentiske bourgogne mesterværker er gået i arv fra far til søn og nu fra far til datter! Deres know-how er opbygget gennem generationer, der er ingen filosofi, ingen moderne tiltag - deres rytme i arbejdet er den sammen, som den var, da det hele startede, deres rytme er essensen af deres succes! De er ét med deres vine!

Andre populære produkter