Gerard Raphet, Gevrey Chambertin 2018

Før 519.00 kr
399.00 kr
Spar 120.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

Gerard Raphet Gevrey-Chambertin er delikat rubinrød, og overrasker dine forventninger til en lys og delikatet udseende vin: det er maskulin power og intensitet som brager op ad glasset. Denne kontrast forfører og drager alle, hvis hjerte banker for Bourgogne. Netop denne forførelse er dét der kendetegner Raphes vine. 

 

Noter af jordbær, kirsebær, nelliker, kanel og skov strømmer op ad glasset. Teksturen er på en og samme tid struktureret og silkeblød med en forførende spænding mellem intensitet og kompleksitet. 

 

Gerard Raphet er 4. generation vinmager i familien og allerede nu deltager datteren, Marion, i alt arbejdet: fra mark til kælder, fra høst til færdig vin. Raphet familien har aldrig gået på “vin-skole” eller er blevet uddannet ønologer. Nej, deres evne til at skabe autentiske bourgogne mesterværker er gået i arv fra far til søn og nu fra far til datter! Deres know-how er opbygget gennem generationer, der er ingen filosofi, ingen moderne tiltag - deres rytme i arbejdet er den sammen, som den var, da det hele startede, deres rytme er essensen af deres succes! De er ét med deres vine!

Andre populære produkter