Gian Luca Colombo, Barolo N.I.C.B.A.B. 2018

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gian Luca Colombo, Barolo N.I.C.B.A.B. 2018

category label Øko

Gian Luca Colombo, Barolo N.I.C.B.A.B. 2018

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Det mystiske tilnavn N.I.C.B.A.B. betder Name in Code Bricco Ambrogio Bussia. Gian Lucas Barolo er lavet første gang i drømmeåret 2016, Der med 2010 er den bedste årgang for Langa i dette århundrede. Dyrkningsstedets særlige karakteristika har givet en Barolo af stor finesse med en blød, smidig struktur. Detaljering i aromabilledet og never og saftspændthed i frugten er accentueret i hele Gian Lucas tilgang fra mark til den færdige vin, som vider den mere pinot'ske side af Nebbiolo.

Bricco Ambrogio yder en forholdsvis let og smideig Barolo, med mindelser om vinene fra La Morra og Verduno, og årets og vinmagerens kvaliteter sætter sig igennem i denne finesseprægede og meget balancerede og skønt drikbare Barolo.

Umiddelbart generøs og vil lagre til større dybde i 10+år, hvor den vil udvikle noter af scottobosco, tjære og trøfler.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.