Spar
20.00 kr

Gianni Gagliardo, Villa M Peach

69.00 kr
Før 89.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Villa M Peach er lidt af en hyggevin og bør nydes afkøbet ved 8-10 grader enten på terrassen eller ved sammenkomster som en aperitif eller dessert.

Villa M Peach har en flot lyserød farve med fine små bobler. I duften lokker de friske, solmodne ferskner med deres sødme og friskhed. Sykkerindholdet er på 130g/l og kommer udelukkende fra druerne og det tilsatte fersken.

Der er en livlig syre, der gør vinen frisk og giver en god balance til sødmen og de elegange bobler. Den frugtrige smag er ikke til at tage fejl af. De friske og sødmefulde ferskener kombineret med en livlig syre og lette, elegante bobler giver et fantastisk resultat, og drømmen om en ferskelund i Italien kan begynde.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter