Glover Family Wines, Zephyr Sauvignon Blanc Organic 2021

Spar op til 50.00 kr.
Fra 149.00 kr
Før 199.00 kr
v/6 stk: 149.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Glover Family Wines, Zephyr Sauvignon Blanc Organic 2021

category label Øko

Glover Family Wines, Zephyr Sauvignon Blanc Organic 2021

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Om produktet

Det er ikke for ingenting, at Marlborough er hjemsted for New Zealands bedste Sauvingon Blanc - og hos Glover fornemmer man hvorfor. Det er vin der er pakket med aromatiske elementer: urter, tropisk frugt, nyslået græs og hvide blomster. Som at træde ud i haven på en klar, sprød forårsdag. Det er velsmagende og tørstslukkende hvidvin - og helt klassisk newzealandsk. Første årgang, hvor Gloverfamiliens bedste vine er økologiske - og samtidigt den bedste årgang de har lavet af vinen. n Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til hvid fisk med urtetopping.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.