Goichot Frères Bourgogne Passetoutgrain 2022

Spar op til 79.05 kr.
Ved 2 stk. 89.95 kr.
Ved 1 stk. 169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Goichot Frères Bourgogne Passetoutgrain 2022

Goichot Frères Bourgogne Passetoutgrain 2022

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Fjerkræ
Lyst kød

Vores vurdering

"Passetoutgrain" er en unik Bourgogne-vin, der kombinerer Gamay og Pinot Noir druer. Den byder på læskende solmodne kirsebær, jordbær, skovbær og mineralske noter fra skovbunden, samt krydrede lakrids og mokka-nuancer. Et must-try for Bourgogne-fans og vinnydere af lette, forfriskende rødvine.

Om produktet

Vinen stråler ud af glasset med en intens rubinrød farve, der har violette toner langs kanten. Den har en elegant burgundisk duftprofil, hvor både Pinot Noir og Gamay-druerne træder tydeligt frem i harmoni. Noter af kirsebær, cassis, hindbær, jordbær og skovbær følges af duften af våd skovbund samt subtile antydninger af lakrids og mokka. Når vinen kommer i munden, oplever man en forfriskende saftighed med milde tanniner. Den nuancerede bærfrugt suppleres i den lange eftersmag af en let urteagtig karakter. Dette er en særdeles delikat Bourgogne, og den er et must-have for alle, der elsker frugtige rødvine med stor potentiale for nydelse. Du kan nyde den nu eller lade den lagre i 3-5 år fra høståret.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.