4.0
af 3 anmeldelser

Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

Spar op til 160.00 kr.
Ved 6 stk. 189.95 kr.
Ved 1 stk. 349.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 3 anmeldelser

Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

4.0
af 3 anmeldelser

Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Fjerkræ
Lyst kød

Vores vurdering

Skovbundsduftende, kompleks og hindbærsaftig Pinot Noir fra Goichots hjemmebane Côte de Beaune. Village-appelationen er udelukkende Pinot Noir fra de små kommuner der omkredser hovedbyen Beaune. Det er Bourgogne-pinot i den lidt kraftige og mørke stil, som har sin finesse og balance i perfekt afvejning. 

Anmeldelser

4.0 af 3 anmeldelser

Om produktet

Goichot modner sin Côte de Beaune i 12 måneder på egetræsfade, hvilket er med til at give både struktur og delikate fadkrydderier til vinen uden, at man mister fornemmelsen af det fine terroir. En seriøs Bourgogne og et skridt op ad kvalitetsstigen, hvor man virkelig kan opleve Pinot Noir-druen folde sig ud. I glasset er vinen elegant lys rød og duften er domineret af små røde bær, skovjordbær og friske hindbær.  Nedenunder fornemmer man et lag af fadkrydderi og Pinot Noirs umiskendelige blanding af skovbund, svampe og krydderier, som holdes i skak af en frisk og læskende syre. Vinen folder sig flot ud ved 15-16°C hvor finesse og kompleksitet står flot frem - særligt til det lidt landlinge franske køkken.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.