Goichot Frères Macon-Villages 2020

Spar op til 100.00 kr.
Ved 6 stk. 99.95 kr.
Ved 1 stk. 199.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Goichot Frères Macon-Villages 2020

Goichot Frères Macon-Villages 2020

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ

Vores vurdering

Mesterlig Mâcon-Villages fra den erfarne bourgogne-producent Goichot. I glasset er vinen spændt til bristepunktet med powerfuld og let tropisk Chardonnay-frugt, der på harmonisk vis suppleres af en frisk citrus-undertone.

Om produktet

Vinen har i glasset en let gylden kulør. En ren, floral og herligt frugtig Chardonnay-duft stiger til vejrs med akacieblomster, hvide roser, nyskårne æbler, og tropisk frugt. Lidt krydrede strejf træder også frem i duften. I munden er den hvide bourgogne saftig og smørblød med fersken, ananas og lidt kvæde i smagen. Lang finish med flot kalket mineralitet. Fantastisk køb fra den anmelderroste 2020-årgang. Drik nu, eller gem 4-6 år fra høståret.

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).