3.6
af 5 anmeldelser

Graham's Natura Reserve Port

Spar 70.00 kr.
129.00 kr.
Før 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.6
af 5 anmeldelser

Graham's Natura Reserve Port

3.6
af 5 anmeldelser

Graham's Natura Reserve Port

Serveringsforslag

Søde desserter
Kraftig ost

Anmeldelser

3.6 af 5 anmeldelser
Stabil smag
Frederik J.
2022-08-06
Bær symfoni af røde bær, godt håndværk. Ideelle til konfirmationer m.m.
Tejs C.
2022-02-08

Om produktet

Som de første på markedet, har Graham’s lanceret sin økologiske portvin, lavet på druer fra Quinta das Lages og Vale da Vilarica. De højtliggende marker har et mere tørt og køligt klima end de øvrige, hvilke betyder at der ikke er samme behov for at sprøjte. Dette gør det derfor muligt at producere en økologisk portvin! De senere års stigende efterspørgsel efter økologisk vin, er dermed også blevet imødekommet af Graham’s! 

Natura Reserve er en ruby portvin med friske og florale aromaer, som følges op med en fyldig, sødmefuld palette med toner af kirsebær, krydderurter, peber og brombær.

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.