Spar
120.00 kr

Graham's, Single Harvest Tawny 1994

975.00 kr
Før 1,095.00 kr
Levering 3-4 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.7
3 anmeldelser
2
1
0
0
0
Fantastisk Single Harvest til prisen kan klart anbefales
Fantastisk portvin! God, fyldig og rund eftersmag. God til desserter

Om produktet

1994, en kæmpe årgang i Douro - endda en deklareret vintage årgang. De druer som ikke blev brugt til vintage, men som var for gode til de almindelige ports, blev øremærket til en sætlig Single Harvest vin, som har ligget længe på gamle fade, modsat Vintage Port, som kun ligger på fad i 2-3 år og derefter længe i flaske. Den lange lagring på fad, giver en ekstrem grad af kompleksitet og mængde af tertiære aromaer - aromaer som forkæler dig fra inderst til yderst. Op af den gyldenbrune tawny fra 2994, danser noter af orientalske krydderier, honning, figner, ristede nødder, sød balsamico og ristet kaffe. Alle noterne går igen på paletten i en fyldig og cremet oplevelse, hvor alkohol og righed pakker dig ind!

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter