Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Heartland by Ben Glaetzer, Stickleback Red Reserve 2014

Heartland by Ben Glaetzer, Stickleback Red Reserve 2014

Før 89,00 kr.
79,00 kr.
Spar 10,00 kr.
Pris pr. stk.. v/1 stk.: 89,00 kr.
Pris pr. stk.. v/6 stk.: 79,00 kr.
(Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere)
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
11%

Vinmager som 14-årig

Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Heartland, Mitolo og Glaetzer

Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.


Stickleback i Reserve-kvalitet

Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en vin, hvor samspillet mellem druerne Shiraz, Cabernet, Dolcetto og Lagrein giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur. Lagrein tilfører en fornem mineralitet, og Dolcetto-druen giver vinen en vidunderlig friskhed, som løfter helhedsindtryket op på et helt nyt niveau.


Til oksekød, lam, and…

Vinen byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive nydt uden mad til.


 


Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandAustralienLeverandørHeartland by Ben Glaetzer
OmrådeSouth AustraliaType/FarveRødvinÅrgang2014
Lagring2 - 6 årProptype SkruelågAlkohol 14,5%
Flaskestørrelse75 clDrue Cabernet Sauvignon
Syrah
Dolcetto
Serveringsforslag Mørkt kød
Oste - milde
Krydrede retter
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0