Hubert Beck, Gewurztraminer 2020

139.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Gewürztraminer er den mest særprægede Alsacevin, og den som bedst udtrykker den klassiske blanding af eksotisk karakter og charmerende sprødhed, man finder i Alsacevine, vel at mærke hvis de - som denne Gewürztraminer fra Hubert Beck - er gode. Dens navn, som betyder krydret Traminer, siger allerede, hvad man kan forvente af denne drue, nemlig en krydret karakter.

Hubert Becks Gewürztraminer har en flot, klassisk duft af hyldeblomst og eksotisk frugt med en meget charmerende lethed i smagen. Eftersmagen er ganske frisk, noget som gør denne vin fint anvendelig til et måltid. Den vil f.eks. egne sig fint til velkomst eller til blåskimmelost (eller til Alsaces nationalost Münster), til frugttærter, sorbet eller til soufflé.

Serveringstemperatur: Ca. 8-10 grader. Det vil være synd at servere vinen for kold, idet dens karakter og finesse da ikke vil komme frem.

 

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.