Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet 2022

849.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet 2022

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet 2022

Vores vurdering

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet: En strålende hvidvin fra Bourgogne med en forførende bouquet af citrusfrugter og blomster. Denne vin imponerer med sin komplekse smag og cremede tekstur, og den er en ideel ledsager til skaldyr og fiskeretter.

Om produktet

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet, er en vin, der stammer fra en region med en lang historie og stor prestige inden for Bourgognes vinproduktion. Puligny Montrachet, beliggende i Côte de Beaune, er kendt for at producere nogle af verdens mest anerkendte hvidvine. Denne vin er et ægte udtryk for det unikke terroir og den omhyggelige håndværksmæssige tradition, der præger området.

Ved første indtryk åbenbarer denne vin sig med en strålende gylden farve og en forførende duft af citrusfrugter, fersken og delikate blomsteraromaer. Smagsprofilen er kompleks og raffineret, med noter af friske æbler, pærer og subtile mineraler, der danser på tungen. Den velafbalancerede syrestruktur og den cremede tekstur bidrager til en fornem munding og en lang, behagelig eftersmag.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Puligny Montrachet, er en ideel ledsager til en række retter, herunder skaldyr, fisk, fjerkræ og milde oste. Denne vin bør serveres let afkølet, ved en temperatur mellem 10-12 grader Celsius, for at fremhæve dens komplekse smagsprofil og forfriskende karakter.

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).