Franchise-tagere

Brænder du for at skabe fede kundeoplevelser og kunne du tænke dig at blive del af Vildmedvins vækstrejse?

Vildmedvin er i en rivende udvikling og oplever stor vækst, drevet af en stærk og dynamisk onlineforretning. Vi har en klippefast tro på at en veldrevet onlineforretning, koblet med de bedste oplevelsesbutikker i branchen, vil drive vores fortsatte rejse.

Derfor har vi nu fået etableret en oplevelsesbutik i Århus, i tilføjelse til vores eksisterende butik i Holstebro og det er vores ambition at fortsætte denne udvikling, med flere spændende butikker.

Vi søger derfor dygtige købmænd med viden og passion for vin, til at etablere flere franchisebutikker rundt omkring i Danmark.

Etablerede butikker, som vil være del af Vildmedvin-universet eller friske folk, med mod på at starte op

Du driver måske en eksisterende vinbutik i dag og kan se fordelene i at blive del af et succesrigt koncept eller du har måske ”blot” en stor viden og passion for vin og detailhandel og ser denne mulighed, som chancen for at gøre det til en kommerciel forretning.

Uanset hvad din indgang er, så er vi friske på at tage en dialog med dig og afklare om vi skal på en rejse sammen.

Uanset din baggrund, så er det vigtigste for os at du brænder for at skabe gode kundeoplevelser, kan lede og drive dig selv, samt andre, har en stærk talforståelse og ikke mindst, en energi som driver dig til altid at ville blive bedre.

Bliv del af et stærkt koncept

Du kommer til at blive del af markedets stærkeste koncept, hvor vi sammen skaber en fantastisk oplevelsesbutik, som samarbejder med et veldrevet onlinekoncept, der ikke konkurrerer med dig, men tværtimod understøtter dig og driver mersalg til din butik.

Vi er en dynamisk virksomhed, drevet af en masse passionerede medarbejdere, som hele tiden afsøger nye og bedre muligheder at drive forretning på, samt at skabe den bedste kundeservice og de fedeste kundeoplevelser.

Helt selvstændigt eller delvist med os – det er op til dig

Det er vigtigt at understrege at det er din butik, som vi understøtter med et stærkt koncept og du har derfor stor indflydelse på hvilket set-up i samarbejdet, der er det rigtige for dig.

Din ansøgning sendes til frederik@vildmedvin.dk. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte os på 42 44 71 45.


Om virksomheden

Hos VildMedVin er vi drevet af en grundlæggende kærlighed og passion for vin & spiritus samt godt købmandskab. Vi tilbyder vores kunder mere end 6.000 produkter med prisgaranti og gratis levering. Udover VildMedVin.dk og VildMedVin.se har vi også betydelig erhvervssalg, samt fokus på vores butikker. Vi er i alt 30 ambitiøse medarbejdere, som alle tager stort ejerskab for vores kunder og vores arbejdsplads.