Full-stack-udvikler til Magento 2 og VueJS

Spændende udviklingsrolle i nyoprettet stilling

Vildmedvin er i rivende udvikling, og vi har svært ved at udvikle hurtigt nok for at kunne følge med ideerne. Derfor søger vi endnu en Full-stack-udvikler til vores lille udviklingsteam, der i dag består af en Full-stack-udvikler og en teamleder.

Opgaverne vil overordnet set involvere både udvikling af og fejlsøgning i vores nuværende systemer. Du kommer til at arbejde med udvikling og vedligehold af vores Magento 2 og VueJS webshops (alt fra udvikling af nye moduler til fejlsøgning i tredjeparts moduler), opsætning af API’er, udvidelse af vores integration til C5 m.m.

 

Vi søger en selvstændig udvikler, der trives i et mindre team

Du har formodentlig en relevant videregående uddannelse indenfor IT og nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Du har erfaring med Magento 2, VueJS (eller lign.)

Det vil være et plus, hvis du også har erfaring med MySQL, ElasticSearch, NodeJS, Git, Sass m.m.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med at gribe opgaverne, følge dem til dørs og kunne finde de bedste løsninger på de opgaver og problemstillinger, du bliver stillet overfor undervejs. Du trives i et lille team, hvor du kan have tæt sparring med vores nuværende full-stack-udvikler, og hvor du skal kunne forklare og formidle dine projekter til knap så tekniske mennesker i huset.

 

Bliv del af et stærkt koncept og en spændende rejse

Du bliver del af en dynamisk virksomhed, drevet af en masse passionerede medarbejdere, som hele tiden afsøger nye og bedre muligheder at drive forretning på, give den bedste kundeservice og skabe de fedeste kundeoplevelser.

Du kommer til at arbejde i et hus med god energi og en virksomhed i vækst, med et godt arbejdsmiljø og som del af et lille engageret team bestående af en teamleder (som du refererer til) en anden Full-stack-udvikler samt dig. Der er mulighed for hjemmearbejdsplads, men du skal som minimum kunne være på kontoret i Holstebro 2 dage om ugen. Du bor derfor i rimelig køreafstand.

Du får et udfordrende job, hvor du har stor mulighed for at kunne påvirke dine arbejdsopgaver og personlige samt, ikke mindst, faglige udvikling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort fra tanke til handling.

Din ansøgning sendes til nikki@vildmedvin.dk. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Nikki på tlf. 28747557.


Om virksomheden
Hos VildMedVin er vi drevet af en grundlæggende kærlighed og passion for vin & spiritus samt godt købmandskab. Vi tilbyder vores kunder mere end 6.000 produkter med prisgaranti og gratis levering. Udover VildMedVin.dk og VildMedVin.se har vi også betydelig erhvervssalg samt fokus på vores butikker. Vi er i alt 30 ambitiøse medarbejdere, som alle tager stort ejerskab for vores kunder og vores arbejdsplads.