Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Levering fra 49,-
  • Fragtfri fra 500,-
  • Dag til dag levering
Itynera Prosecco Dry

Itynera Prosecco Dry

DKK 90,00
Prisgaranti
   Ikke på lager
Giv mig besked
Hvornår har I den?
Prosecco er både navnet på en druesort og navnet på en af Italiens mest populære mousserende vine.
Prosecco'en laves i det nordlige Italien i provinsen Treviso, som støder op til Alperne. Her betød vinterkulden tidligere, at gæringen af mosten ofte gik i stå for så igen at starte om foråret, når vinen var tappet på flaske. Herved blev der født en tradition i distriktet for at fremstille mousserende vine.
I dag fremstilles prosecco fortrinsvist via tankmetoden, hvor man sætter en anden gæring i gang på en tank, som er under tryk. Efterfølgende aftappes vinen, som stadig er under tryk, så slutproduktet bliver en mousserende vin, som enten er tør eller har en let sødme afhængig af temperament.

Itynera opkøber sine druer hos lokale drueavlere i hele Treviso-provinsen, hvorefter de selv vinificerer og aftapper vinen.

Smagskommentarer
Duften har meget lette toner af æbler og blomster. Smagen er let og tør med en fin medium + syre, som giver vinen en fin balance.
Vinifikation
Traditionel via tankmetoden.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandItalienOmrådeVeneto
LeverandørQwineType/FarveChampagne/mousserendeProptype Kork
DyrkningTraditionelAlkohol 11,00%Flaskestørrelse3/4 ltr.
Drue100% Prosecco
Serveringsforslag Apéritif
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk
Klik mig
0