J. de Villebois, Sauvignon Blanc 2021

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

J. de Villebois, Sauvignon Blanc 2021

category label Bland 6 - Spar 10%

J. de Villebois, Sauvignon Blanc 2021

Serveringsforslag

Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr

Om produktet

Klassisk, sprød og frugtdrevet sauvignon blanc fra Loiredalen. Indsmigrende bouquet af grønne æbler, hyldeblomst, hvide blomster og nyslået græs. I munden opleves vinen saftig, levende og læskende, med masser af citrusfrugt, en fin mineralitet og noter fra den grønne ende af frugtkurven.

Loiredalen er et af de klassiske vinområder i Frankrig, som fremstiller nogle af verdens flotteste Sauvignon Blanc vine i Sancerre og Pouilly Fûme. Druerne til denne vin er høstet lidt længere oppe af floden, hvor vinmarkerne stadig nyder godt af et klima der minder meget om de mere berømte kommuner. Vinen er gæret på neutrale fade og lagret i kortere tid på ståltank, for at bevare mest mulig druekarakter og friskhed.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.