Swipen voor 2 additionele foto's

Janisson Brut Tradition

Ville købe igen?
Før 349,00 kr Fra 309,00 kr
Spar 40,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 349,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 309,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Mousserende
Alkohol
12,00
Proptype
Kork
Flaskestørrelse
75 cl
Område
Champagne
Champagne type
Brut Non Vintage
Serveringsforslag
Apéritif Fisk - lys Skaldyr
Druetype
Chardonnay 30% Pinot Noir 70%
Om produktet

Janisson & Fils Champagne ligger ved landsbyen Verzenay i det sydlige Rheims - et af de mest prestigefulde områder af Champagne regionen i Frankrig. Det karakteristiske og meget iøjnefaldende Janisson & Fils champagnehus ligger stolt i hjertet af Verzenays vinmarker. For at komme i kælderen skal man 12 meter ned, og denne dybde sikrer, at kælderen har en perfekt og stabil temperatur på 12 grader. I denne idylliske og stille kælder ligger vinene fra Janisson & Fils i dyb søvn ca. 30 måneder. Den minimalistiske stil hos Janisson & Fils Champagne afspejler sig tydeligt i det nye Janisson flaske design, som er elegant og glat.

Champagnerne er lette og delikate, men der er stadig stor kompleksitet i smagen. Harmonien vinder over kraften og fylden - og champagnerne fra Janisson & Fils har stor finesse og raffinement.

Denne champagne er produceret af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay druer, der er dyrket i det sydlige Reims i Champagne omårdet i Frankrig. Det er en utrolig flot champagne, som har været lagret minimum 30 måneder i Janissons idylliske kælder 12 meter under jorden.

Den har en flot farve med et gyldent-grønt skær, fine og vedvarende bobler, der giver en elegant mousse, delikat blomsterduft med noter af citrusfrugter, frisk, næsten silkeblød og utrolig elegant smag med noter af mandler, god syre samt en lang og behagelig eftersmag. Denne champagne er særdeles velegnet som aperitif, men prøv den også til fisk, skaldyr, risretter samt lyst kød.