Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Janisson Brut Tradition

Janisson Brut Tradition

Før 349,00 kr.
285,00 kr.
Spar 64,00 kr.
(Tilbuddet gælder t.o.m. 30-04-2019)
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
18%
Janisson & Fils Champagne ligger ved landsbyen Verzenay i det sydlige Rheims - et af de mest prestigefulde områder af Champagne regionen i Frankrig. Det karakteristiske og meget iøjnefaldende Janisson & Fils champagnehus ligger stolt i hjertet af Verzenays vinmarker. For at komme i kælderen skal man 12 meter ned, og denne dybde sikrer, at kælderen har en perfekt og stabil temperatur på 12 grader. I denne idylliske og stille kælder ligger vinene fra Janisson & Fils i dyb søvn ca. 30 måneder. Den minimalistiske stil hos Janisson & Fils Champagne afspejler sig tydeligt i det nye Janisson flaske design, som er elegant og glat.

Champagnerne er lette og delikate, men der er stadig stor kompleksitet i smagen. Harmonien vinder over kraften og fylden - og champagnerne fra Janisson & Fils har stor finesse og raffinement.

Denne champagne er produceret af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay druer, der er dyrket i det sydlige Reims i Champagne omårdet i Frankrig. Det er en utrolig flot champagne, som har været lagret minimum 30 måneder i Janissons idylliske kælder 12 meter under jorden.

Den har en flot farve med et gyldent-grønt skær, fine og vedvarende bobler, der giver en elegant mousse, delikat blomsterduft med noter af citrusfrugter, frisk, næsten silkeblød og utrolig elegant smag med noter af mandler, god syre samt en lang og behagelig eftersmag. Denne champagne er særdeles velegnet som aperitif, men prøv den også til fisk, skaldyr, risretter samt lyst kød.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandFrankrigOmrådeChampagne
Type/FarveMousserendeChampagne TypeNon Vintage
Brut
Proptype Kork
Alkohol 12%Flaskestørrelse75 clDrue70% Pinot Noir
30% Chardonnay
Serveringsforslag Skaldyr
Fisk - lys
Apéritif
Produktforslag
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0