Øko
Spar
46.00 kr

Domaine Josmeyer, Riesling Grand Cru Hengst 2016

449.00 kr
Før 495.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Grand Cru marken Hengst er byen Wintzenheims stolthed, og jordbunden er tung med ler og limsten på en kalkholdig undergrund. Det giver længelevende, kraftfulde, komplekse og ”virile” vine. En levetid på 20 år for Josmeyers Riesling Hengst er normalt! I glasset får du en formidabel, dyb, nuanceret og kraftfuld Riesling, med et væld af fine mieralske toner i den krystalklare smag, der nærmest synger verdensklasse Alsace Riesling. Prøv til f.eks. kammuslinger, Pighvar eller en lagret gedeost.

19,5 ud af 20 points, Forlaget-smag.dk; "Præcis som en skalpel, skarp men ikke skrap, tværtimod venlig og indbydende, bred og selvbevidst. Den udfordrer, den kæler, den spiller op - og så spiller den ned igen, den bevæger sig i glasset, yndefuldt og elegant og skifter mellem at friste med syre, med mineraler, med kort tørhed og med meget dæmpet sødme. Den lider af perfektionisme, også i dimensionerne og har både fylde, balance og stor ynde."

95 points, JamesSuckling.com; "A white with a more floral and peach character on then nose and palate. Full-bodied with masses of fruit and intensity plus tropical fruit and a nutty and spicy finish. Superb wine."

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter