Knewitz, Riesling 2021

169.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Er du til de tørre, sprøde vine fra tyskland, så er det her en godbid. Knewitz Riesling Trocken er ultrapræcis Riesling, som er frisk, læskende og intens. Brødrene Knewitz holder højt bundniveau, så selv deres "Gutswein" - almindelig landvin - er en fornøjelse, og vinene fra Rheinhessen er rene og friske - uden at være stramme i betrækket. Vinen lagrer på en blanding af ståltank og brugte træfade, som giver en udviklet smag med lidt frugtnoter til den præcise syre. Server vinen ved 6-8°C i et almindeligt hvidvinsglas - gerne til lys fisk, skaldyr eller lette fjerkræsretter.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter