Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Kocemba's Sparkling Tea
Pris
5 stk

Kocemba's Sparkling Tea

Kocemba's sprakling Tea er udviklet af Jacob Kocemba, der er har været Sommelier på flere af landet førende restauranter og desuden har vundet Verdensmesterskabet for tjenere. Jacob har arbejdet med vin og smagssammensætning i mange år - og har nu brugt al sin knowhow til udviklingen af en helt ny type drikkevare; mousserende the.

Sparkling tea er lavet på udtræk fra nøje udvalgte theer, der er blevet tilsat friske krydderurter, citron og hvidvin. Efter lagring på ståltanke bliver theen tappet på flasker og lukket med champagneprop.

Nyd denne nyhed som indledningen på en god middag eller som afslutningen. Flere af varianterne egner sig rigtig godt til sushi, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Sparkling Tea udmærker sig iøvrigt ved sin lave alkoholprocent (4-6%), hvilket gør den ideel til brunch, frokost og firmaarrangementer.

Kobemba's Sparkling Tea fremstilles i klimavenlig produktion og tilsættes ikke farvestoffer eller andre unaturlige ingredienser.

Kocemba Sparkling Tea, No 0
Kocemba Sparkling Tea, No 4
Kocemba Sparkling Tea, No. 1
Sparkling Tea med røde bær. Kocemba’s no. 1 var den første Sparkling Tea der kom på markedet og kan med rette kaldes Den Originale Kocemba’s Sparkling Tea.
Kocemba Sparkling Tea, No. 3
Sparkling Tea med kamille. Kocemba’s no. 3 er en meget elegant mousserende the med fine undertoner af kamille - den fremtræder mere vinøs end de øvrige varianter
Kocemba Sparkling Tea, No. 5
Sparkling tea med hibiscus - flot rosa farve og lidt mere tør smag.

Denne variant er lavet på udtræk fra 4 forskellige typer the, der til tilsat friske
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk
0