Kosta Browne, Cerise Pinot Noir 2016

1,249.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Kosta Browne overtog vinmarken Cerise i 2016 og vinen her, er den første fra deres hånd. Cerise er en enkeltmark, øde beliggende højt oppe i Anderson Valley, langt nordpå i Californiens North Coast. Her er klimaet perfekt til Pinot Noir, og Cerise er tæt på det ultimative udtryk for kølig, ekspressiv pinot fra Californien.

Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik den for sig selv, uden forstyrrende elementer.

Floral duft, som blander sig med modne skovjordbær og underspillet frugt og et markant fadpræg. Smagfuld og fyldig fornemmelse i munden, overraskende kraftig og intens med helt glatpolerede tanniner, som leder over i en lang og venlig afslutning.

58% lagrer på nye fade af fransk og østrigsk eg i 15 måneder.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter