Kosta Browne, Gap's Crown Pinot Noir 2019

1,599.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Gap"s Crown er en af de bedste vinmarker i den nyeste appellation i Californien, Petaluma Gap, i den sydlige ende af Sonoma. En 25 km bred åbning i bjergene mod stillehavet sender hver dag tåge og kølig havvind ind over vinmarkerne. Kosta Brownes enkeltmarks-Pinot Noir fra Gap"s Crown er et skoleeksempel på Sonoma Pinot i høj, høj klasse. Du får en eksplosion af frugt når du dufter - det lag på lag af bær flettet sammen med let appelsin og noget blomstret. Første mundfuld er både voldsom og velstruktureret og ender ud i en meget generøs afslutning hvor frugt og fad er velbalanceret. 35% af vinen lagrer på nye franske fade i 19 måneder. Herudover bruges en blanding af stål, cementtank og større brugte fade. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter