Kosta Browne, Gap's Crown Pinot Noir 2018

1,249.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Gap’s Crown er en af de bedste vinmarker i den nyeste appellation i Californien, Petaluma Gap, i den sydlige ende af Sonoma. En 25 km bred åbning i bjergene mod stillehavet sender hver dag tåge og kølig havvind ind over vinmarkerne. Kosta Brownes enkeltmarks-Pinot Noir fra Gap’s Crown er et skoleeksempel på Sonoma Pinot i høj, høj klasse.

Server ved 14-16°C i store rødvinsglas.

Du får en eksplosion af frugt når du dufter - det lag på lag af bær flettet sammen med let appelsin og noget blomstret. Første mundfuld er både voldsom og velstruktureret og ender ud i en meget generøs afslutning hvor frugt og fad er velbalanceret.

35% af vinen lagrer på nye franske fade i 19 måneder. Herudover bruges en blanding af stål, cementtank og større brugte fade.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter