4.0
af 1 anmeldelser

Kuentz-Bas, Riesling Trois Chateaux Bio 2018

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Kuentz-Bas, Riesling Trois Chateaux Bio 2018

category label Øko
4.0
af 1 anmeldelser

Kuentz-Bas, Riesling Trois Chateaux Bio 2018

Vores vurdering

Riesling Trois Châteaux er efter en vinificering i ca 18 måneder helt tør, med race og karakter. Hvidvinen er allerede flot udviklet i sin ungdom og giver en hel del fra sig med toner af citrus, timian og laurbærblade. Den er meget intens i smagen og har en fantastisk lang, frisk og delikat eftersmag, som gør den til en stor oplevelse.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Riesling Trois Châteaux kommer udelukkende fra druer af egne marker som er dyrket biodynamisk. Hos Kuentz-Bas plejer man at høste sent, og man oplever derfor som regel ekstremt modne druer. Samtidigt giver beliggenheden i Husseren-les-Châteaux godt syreindhold og god mineralitet i druerne, noget som i Alsace er afgørende for at give sprødhed og balance til vine som Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Gewurztraminer eller Tokay Pinot Gris.

Resultatet er overbevisende med frugtrige, sprøde og samtidig strukturerede vine hos Kuentz-Bas. Riesling Trois Châteaux er efter en vinificering i ca 18 måneder helt tør, med race og karakter. Hvidvinen er allerede flot udviklet i sin ungdom og giver en hel del fra sig med toner af citrus, timian og laurbærblade. Den er meget intens i smagen og har en fantastisk lang, frisk og delikat eftersmag, som gør den til en stor oplevelse.

Riesling Trois Châteaux er velegnet til fisk (især grillet) og skaldyr, men også til grønsagsretter eller hvidtkødretter lavet efter provencalske skikke. Drik Alsacevin afkølet men ikke iskold.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.