5.0
af 1 anmeldelser

La Campagne, Pinot Noir Rosé Gascogne 2022

Spar op til 50.00 kr.
Ved 6 stk. 59.00 kr.
Ved 1 stk. 109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

La Campagne, Pinot Noir Rosé Gascogne 2022

5.0
af 1 anmeldelser

La Campagne, Pinot Noir Rosé Gascogne 2022

Serveringsforslag

Fed fisk
Hygge- & terrassevin
Mild ost

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

I ly af nattens mørke - og lave temperaturer - plukkes druerne til denne lyse og frugtige rosévin. Druerne presses med det samme og sikrer vinen et let udtryk i både farve og smag. Her er virkelig tale om Rosé der smager af det omskiftelige middelhavsklima, hvorfra den kommer. Friske vinde fra vest og en kalkholdig jord, giver Pinot Noir-druerne i Gascogne ideelle vækstbetingelser. Resultatet er rosévin med en sart lyserød farve og en læskende frisk smag. 

I glasset lægger den sig fin - i pastelfarvet pink, med violette undertoner. Duften er diskret krydret, mens smagen er en behagelig kombination af jorddbær, hindbær, vandmelon og et hint af syrlig tranebær. Stilen er udpræget  frisk og efterlader et behageligt aftryk af godt håndværk. 

Rosévin som denne kan fint nydes-  uden andet end godt selskab, men vil også brillere til friske fiskeretter, chevre chaud eller sprød salat med grillet kylling.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.