La Festeggiata, Chianti Classico Alma 2017

209.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

La Festeggiata ligger i den lille by Panzano midt mellem Firenze og Siena - lige midt i Chianti Classico-området. Alma leverer da også helt klassiske Chianti-smage -, hvor frugt, fad og tannin er i god balance. Det er velsmagende Sangiovese, som er essentiel til det Toscanske køkken, hvor modne tomater og krydderurter dominerer. Vingården er ejet af den danske familie Strunge - og vinen her er opkaldt efter deres yngste datter. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til alle de italienske klassikere - pizza, pasta pomodoro og lasagne.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter