Camponovo Brunello di Montalcino 2017

329.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

Camponovo er Brunello, hvor den den solide, drikkeklare årgang 2017 skinner igennem: moden frugt og lidt eksotiske krydderier, som ligger under kirsebær, tobak, timian og rosmarin - og ikke helt uden friskhed. En åben og velkommende rødvin, som er tidligt moden og allerede nu står flot og klassisk i glasset. Oplagt til de lidt tungere tomatdrevne retter, hvor kan den virkelig skinne. Her er fokus på drikkevenlighed frem for kompleksitet. Lagrer på en blanding af 500 og 2500 liters fade - primært brugte. Lagrer 24 måneder på fad og 16 måneder på flaske inden frigivelse. Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til vildsvineragout som i Toscana - eller pizza med tørret skinke og pesto.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter