Spar
30.00 kr

Lamole di Lamole, Chianti Classico White Label 2016

139.00 kr
Før 169.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.4
5 anmeldelser
0
2
3
0
0
Venlig, blid, harmonisk og meget behagelig vin med blød syre. Ganske velsmagende.
Først en lidt besynderlig næse, en blanding af æselmøg og tørre tranebær - heldigvis forsvinder møget efter lidt tid! Lækker smag, lag på lag af fine nuancer af modne kirsebær. Sidder i kindposen længe efter
Læs mere
Duft med bitre kirsebær og læder. Medium fyldig med fin struktur, medium tanniner og lav syre. Ok vin

Om produktet

Her får du en frisk, ungdommelig Chianti Classico med et væld af aromaer af kirsebær, røde bær og et elegant, mineralsk touch. Vinen er livlig og intens i smagen og slutter af med en indsmigrende, balsamisk finish. Den er et fortræffeligt match til bruschetta toast med forskellige dips, forretter med charcuteri og lettere retter med svinekød.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter