Landron-Chartier, Melon de Bourgogne 2020

195.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Når man befinder sig i Muscadet området i Loire, kan det være noget nær umuligt at komme udenom at spise friske østers og drikke vin lavet på den lokale drue der hedder Melon de Bourgogne. Og hvorfor i alverden skulle man også prøve at undgå netop dette? Begge dele smager jo fantastisk! Denne vin fra Benoit Landron er netop lavet på Melon de Bourgogne, og er den perfekte ledsager til østers og øvrige skaldyr. Det er mineralsk, rent, stringent og kalket i udtrykket! Du fornemmer næsten Atlanterhavet, som skvulper op på de klippede kyster i Muscadet området.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter