Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Laurent Miquel, Syrah Nord Sud 2011

Laurent Miquel, Syrah Nord Sud 2011

99,00 kr.
Prisgaranti
   Ikke på lager
Giv mig besked
Hvornår har I den?

Laurent Miquel - passion og tradition
Laurent Miquels familie har dyrket vin i Languedoc siden 1791. Det har givet en unik forståelse for Languedocs terroir og hvilke vine der kan produceres; en viden som er blevet givet videre fra generation til generation. Laurent Miquel har en solid baggrund med en masters ingeniør uddannelse lige som han er uddannet ønolog fra universitetet i Montpellier. Med en stor portion passion i bagagen har Laurent Miquel viet sit liv til at sikre Languedoc en plads blandt de store klassiske vinområder i Frankrig.

Languedoc - Frankrigs mest varierede vinregion
Det er ingen overdrivelse, at Languedoc er blandt Frankrigs mest spændende og varierede vinregioner. I dette område, der stækker sig langs Middelhavskysten fra Provence og til den Spanske grænse er der blevet dyrket vin i mere end 2000 år. Laurent Miquel råder over godt 160 ha vinmarker med naturligt lavt ydende vinstokke i den bedste alder. Markerne ligger ved Lagrasse i Corbières og højt oppe i bakkerne i Saint Chinian.

Passion for marker og vinstokke
Den "hemmelige ingrediens", der sætter Laurent Miquels vine i en klasse for sig, er Laurents dybe passion for både marker og vinstokke. Det resulterer i druer af exceptionelt høj kvalitet. Vi forsøger altid at forbedre fra år til år, siger Laurent Miquel, der i øvrigt dyrker sine druer efter "culture raisonée" eller Biodynamiske principper. Laurent har specialiseret sig i at skabe vine på de noble druesorter Syrah og Viognier, der trives ekstraordinært godt i området omkring Saint Chinian.

Signaturvinen Nord Sud - Syrah
Laurent producerer sin "signatur Syrah" fra udvalgte parceller på familiens ejendom, med gamle og naturligt lavt ydende Syrah vinstokke. Rækkerne med vinstokke er plantet i den optimale nord-syd-orientering, hvilket betyder, at druerne er eksponeret mod direkte sol morgen og aften, men beskyttet mod den brændende middags sol. Det giver perfekt modne druer, hvor friskheden i aromaerne samtidig er optimal. Ca. halvdelen af høsten lagres på nye franske egetræsfade. Resultatet er en imponerende fyldig Syrah med moden frugt og det strejf af krydderier, som er så karakteristisk for denne drue. Smagen er kompleks med lag på lag af moreller, peber og krydderi. Perfekt afrundede tanniner i finishen fuldender oplevelsen.
 


Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandFrankrigLeverandørLaurent Miquel
GrapeSyrah/ShirazOmrådeLanguedoc-RoussillonType/FarveRødvin
Årgang2010Alkohol 13,5%Flaskestørrelse75 cl
Drue Syrah
Serveringsforslag Mørkt kød
Oste - kraftige
Vildt
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk
0