Lecheneaut, Bourgogne Rouge Clos Prieur 2019

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Lecheneaut, Bourgogne Rouge Clos Prieur 2019

Lecheneaut, Bourgogne Rouge Clos Prieur 2019

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Vildt

Vores vurdering

En smuk aromatisk Bourgogne med indsmigrende stil og finesse. Pinot Noir druen udfolder sig her med noter af brombær, jordbær og et strejf af fyrretræ. I munden opleves en komplet vin med frugtsyre, tannin og frugt i balance. En super eksponent for velsmagende Bourgogne. Som ledsager til lyse kødretter og milde oste er den perfekt.

Om produktet

En smuk aromatisk Bourgogne med indsmigrende stil og finesse. Pinot Noir druen udfolder sig her med noter af brombær, jordbær og et strejf af fyrretræ. I munden opleves en komplet vin med frugtsyre, tannin og frugt i balance. En super eksponent for velsmagende Bourgogne. Som ledsager til lyse kødretter og milde oste er den perfekt.

Lecheneaut brødrene høster her fra en enkelt Clos i Bourgogne. ”Clos Prieur” er beliggende på den forkerte side af vejen og har derfor ingen yderligere klassifikation. Kvaliteten af Pinot Noir druerne på denne mark er dog så høj at Philippe og Vincent vælger at tappe vinen med markens navn. Dette er altid et best buy fra brødrene. En god kombination af moden frugt, fad og elegance.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.