Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Lombard Brands, Ballaglass, Blended Scotch Whisky

Lombard Brands, Ballaglass, Blended Scotch Whisky

199,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
Ballaglas stammer fra Highlands, hvor karakteren af whiskyen ofte er en afspejling af det vilde og forrevne landskab. Ballaglas er et meget velbalanceret, klassisk blend. I duften er den krydret og spændende med et strejf af eksotiske frugter. Smagen er krydret med en note af peber, mens afslutningen er cremet, harmonisk
og afrundet. Alt i alt er Ballaglass Blend en imponerede whisky med en blødhed og kompleksitet, der faktisk ikke burde være muligt i dette prisleje!

Brug den evt. til en Whisky Sour: 5 cl whisky, 3 cl friskpresset citron, 2 cl sukkersirup, 1 stænk angostura bitter og 1 æggehvide. Shake alle ingredienser med is og si det ned i et lowball glas med is. Pynt med et amarena kirsebær.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
LandSkotlandOmrådeHighlandsType/FarveWhisky
Whisky typeBlended WhiskyRøgIkke røgedeAlkohol 40%
Flaskestørrelse70 cl
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0