Louis Latour, Duet Chardonnay/Viognier 2020

Fra 109.00 kr
v/1 stk: 140.00 kr
v/6 stk: 109.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Det legendariske Domaine Louis Latour ejer idag over 48 ha. vinmarker i Bourgogne, hvoraf hele 27 ha. er Grand Cru marker. Siden grundlæggelsen i 1797 har huset, i stor stil, været med til at gøre Bourgogne vine til de mest eftertragtede i verden.

Latour kigger dog også ud over Bourgogne. Markerne til Duet ligger nemlig i Coteaux de l'Ardèche - et område, der lige som Bourgogne, er rigt på kalksten og derfor ideelt til både Chardonnay men også den mere stedkendte Viognier.

Smagen har dermed Chardonnays faste, fyldige men også friske struktur, mens Viogner især i duften byder ind med blomster, aprikoser og tropiske islæt.

Louis Latour "Duet" er oplagt til fisk og skaldyr, men også flot som aperitif med charcuteri fra middelhavet. Vi anbefaler servering - direkte fra køleskabet.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter