4.3
af 3 anmeldelser

Maison Castel Cremant de Bordeaux

139.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 3 anmeldelser

Maison Castel Cremant de Bordeaux

4.3
af 3 anmeldelser

Maison Castel Cremant de Bordeaux

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr

Anmeldelser

4.3 af 3 anmeldelser

Om produktet

Klassisk fransk elegance med masser af boblende finesse. Cremant de Bordeaux er lavet på den traditionelle Champagne-metode, hvor 18 måneders flaskelagring giver kompleksitet og dybde. Maison Castels udgave er baseret på de klassiske Bordeaux-druer Cabernet Franc og Semillon, der leverer henholdsvis struktur og elegance til vinen. Smagsnuancerne er domineret af citrus og lidt melon med undertoner af ristet brød - og boblerne er fine og elegante. Med 9 g/L dossage er det bobler, som fremstår frugtig og virkelig nem at drikke - og som sagtens kan nydes helt for sig selv, men også sagtens akkompagnere dampet fisk eller skaldyr.  90 Point i Decanter.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).