Markus Molitor, Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken 2018

229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Markus Molitor, Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken 2018

category label Bland 6 - Spar 10%

Markus Molitor, Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken 2018

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Om produktet

Stor og ekspressiv duft med tydelige noter af moden tropisk frugt. Smagen er som en mineralsk kilde og fremstår tør og højintens. Smagsnoterne byder på hvid fersken, også et lille bittert element til at give noget kant. Bag mineraliteten kommer fersken elementet igen frem og suppleres af honningmelon. Den høje smagsintensitet gør denne i stand til at matche intense retter, gerne krydrede. Intens, frugtdrevet og ekspressiv riesling, der med sin kompleksitet og friske frugtsyre, er fantastisk i sammenhæng med mad. 

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.