category label Nyhed
Spar
270.00 kr

Marts-pakken med opskrift

554.00 kr
Før 824.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Årets første forårsmåned er i gang og de første spæde blade viser sig snart på træerne. Vi er mere end almindeligt i forårshumør, og vinene i Marts-pakken er både rød og hvid, som alle sammen har et præg af forårets lethed over sig. Sammen med vinene får du en eksklusiv opskrift, som er udvalgt tilén af vinene i pakken, så du kan nyde et perfekt afstemt forårsmåltid med den helt rigtige vin i glasset. 

Du får fyldig amerikansk Chardonnay, sprød ryske Riesling, krydret spansk tempranillo og saftig sydfrank Grenache i pakken - sammen med en norditaliensk klassisker fra Veneto sammen med flaske lækre bobler.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter