Massey Dacta, Pinot Noir 2021

189.00 kr
v/1 stk: 189.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Massey Dacta, Pinot Noir 2021

Massey Dacta, Pinot Noir 2021

Serveringsforslag

Vegetarretter
Lyst kød
Mild ost

Vores vurdering

Ben Glover har arbejdet som chief winemaker hos Wither Hills, Lindauer, Mud House og Waipara Hills - alle nogle af New Zelands bedste producenter. Derfor er det ikke underligt, at Ben har 100% styr på Chardonnay og især Pinot Noir. Farven er let og levende. Duften har hindbær og lette krydderier og sig med god dybe og bredde. Smagen er saftig og utrolig elegant med mange nuancer. Et delikat glas der bringer gælde.

Om produktet

Farven er lys og let i glasset og vidner om en frisk vin der smager bedst når solen skinner og luften er lun. Massey Dacta er Pinot Noir i en let og levende udgave, som er enkel, afdæmpet og saftig. Duften har hindbær og lette krydderier. Smagen er saftig og utrolig elegant med mange nuancer, som gerne vil nydes sammen med pasta, svinekød og mild ost. Server i store rødvinsglas ved cirka 16°C og drik vinen til fx en stegt kylling med surt og flødesauce.

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.