Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Metaxa
Pris
2 stk
1 stk

Metaxa

Metaxa er den kendte græske brandy, lavet på distilleret vin af soltørrede græske druer. Metaxa bliver herefter lagret sammen med Muscat vine fra de græske øer, blandt andet Samos.

Metaxa laves i forskellige aftapninger med 1* op til 12*, dog er det ikke alle varianter der bliver eksporteret fra Grækenland i dag.
Den mest solgte Metaxa er den 5*, mens eksempelvis Metaxa Gran Olympian Reserve 12* kan være svær at skaffe, og er med tiden blevet et samlerobjekt.

Mest populære
Metaxa 7 stjerner
Metaxa 7 stjerner 189,00 kr.
Metaxa 5 stjerner
I løbet af kort tid blev Metaxa et velkendt mærke. Først i Athens førende kredse og dernæst i de omkringliggende lande.
I 1890 åbnedes et destilleri i Rusland,
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Metaxa 7 stjerner
Metaxa 7 * er et meget sofistikeret medlem af Metaxa familien. Dens flaske er inspireret af oldtidens græske vaser, kaldet »Amphorae«, som blev brugt til at bære
Metaxa, Gran Olympian Reserve 12 år
Metaxa Grand Olympian Reserve er en luksuriøs aftapning i Metaxa familien. Den klassiske flaske, vidner om den overflod af den græske arv, som Metaxa er en del af.
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk
0