4.5
af 4 anmeldelser

Mitolo, Angela Shiraz 2018

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 4 anmeldelser

Mitolo, Angela Shiraz 2018

4.5
af 4 anmeldelser

Mitolo, Angela Shiraz 2018

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Vores vurdering

Shiraz druerne til Angela stammer fra en parcel kendt som ”Sandras blok”, der ligger i den sydlige ende af McLaren Vale nær kystbyen Willunga.Duften og smag er solmoden, med aromaer af brombær, cassis og et strejf af oliven. Finishen er frisk, præcis og lang med et lille strejf af vanille fra fadlagringen.

Anmeldelser

4.5 af 4 anmeldelser

Om produktet

Shiraz druerne til Angela stammer fra en parcel kendt som ”Sandras blok”, der ligger i den sydlige ende af McLaren Vale nær kystbyen Willunga. Jordbunden afviger fra vores Chinese Block, med mindre sort Biscay ler og flere alluviale formationer. Denne jordtype indeholder klippefyldte fragmenter, der stammer fra de nærliggende bakker og deponeret i her for millioner af år siden. Det er god dræning, hvilket dæmper vinstokkenes vigør og sikrer små og koncentrerede druer. Alle druer er afstilkede og knust forsigtigt. Gæringen varede ca. 10 dage med daglig ompumpning af mosten. Gæringstemperaturen blev holdt relativt kølig i et forsøg på at udtrække tannin, farve og smag så blidt som muligt, og for at sikre de rene og præcise frugtaromaer, der er Mitolos signatur.

Vinen blev lagret i 18 måneder på fade af fransk eg, heraf 10 % nye, og den blev tappet uden klaring eller filtrering. Duften og smag er solmoden, med aromaer af brombær, cassis og et strejf af oliven. Finishen er frisk, præcis og lang med et lille strejf af vanille fra fadlagringen.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.