Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Mitolo Wines, G.A.M. Shiraz 2014

Mitolo Wines, G.A.M. Shiraz 2014

349,00 kr.
Prisgaranti
   Ikke på lager
Giv mig besked
Hvornår har I den?

Robert Parkers australske favorit

Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke, som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.


Supermarker i McLaren Vale og Barossa

Mitolo er et joint venture mellem Ben Glaetzer og Frank Mitolo. Frank Mitolo har skaffet sig adgang til druer fra nogle af McLaren Vales og Barossa Valleys bedste marker, men hans egne evner som vinmager var ikke nok til at få det fulde udbytte af markerne. Ben Glaetzer blev medejer, og allerede deres første årgang blev udråbt til at være det ypperste, området nogensinde havde præsteret.


Gemma, Alexander og Marco

GAM Shiraz er opkaldt efter Frank Mitolos tre børn; Gemma, Alexander og Marco. GAM er den mest forførende bløde og fedmefulde Shiraz-vin fra Mitolo. Robert Parker har beskrev årgang 2003 som en syntese mellem La Mission-Haut-Brion og en Hermitage fra Chapoutier.


En jernnæve i velour

GAM er simpelthen en fantastisk vin. Den blæksorte vin er imødekommende og byder på komplekst sammensatte bærnuancer og lækre toner af vanilje og friskristede kaffebønner. Smagen er eksplosivt aromatisk, men alligevel blød som silke. Eftersmagen varer over et minut.

Nyd GAM af rummelige glas op til 15 år fra høståret, gerne som ledager til oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ, eller som en meditationsvin i den absolutte luksusklasse.

 


Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandAustralienLeverandørMitolo Wines
OmrådeSouth AustraliaUnderområdeMcLaren ValeType/FarveRødvin
Årgang2014Lagring2 - 8 årProptype Skruelåg
Alkohol 14,5%Flaskestørrelse75 clDrue100% Syrah
Serveringsforslag Mørkt kød
Krydrede retter
Vildt
Produktforslag
Columbia Crest Gold Ltd. Release 2016
Riedel, Veritas New World Shiraz 6449/30
Riedel, Veritas New World Shiraz 6449/30
195,00 kr.
(Sælges i pakninger af 2 stk. - Prisen er pr glas)
Tenuta Il Poggione, Brunello di Montalcino 2013
Tenuta Il Poggione, Brunello di Montalcino 2013
Før 349,00 kr.
Fra 299,00 kr.
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0