Mocali, Maremma Cabernet Sauvignon 2019

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.5
2 anmeldelser
1
1
0
0
0
Virkelig dejlig, letdrikkelig toscaner! Mørke bær og lidt læder i næsen. Masser af smag af mørke kirsebær. God fylde med fine tanniner og godt med syre. Virkelig lækker! Blev nydt til en ribeye med blåskimmelsauce, hvilket fungerede super godt!
Læs Mere
Christian A.
2023-03-16
Fik en flaske i jubilæumsgave. Købte efterfølgende 12 flasker. Let drikkeligt med kraft og fedme, lækker vin.
jens K.
2020-04-01

Om produktet

Maremma Cabernet Sauvignon er en fyldig og solmættet vin, som stadig formår at bevare noget kant med sit toscanske ranke præg. Netop denne struktur gør, at sødmen balanceres perfekt og ikke overtager styringen i vinen.

Med en rigtig god smagsfylde er den en perfekt ledsager til f.eks. grillet kød (også vildt) eller fyldige gryderetter. Vinen har et klædeligt krydret/urtet touch og en fin lang eftersmag. Fadet er rigtigt godt integreret, og giver fin støtte til den rige frugt. Alt i alt en vin med bred appeal og bred kulinarisk anvendelighed.

Kan nydes ung og nogle år frem – men bør efter vores mening drikkes mens frugten stadig dominerer.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter