Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Mostarda
Pris
2 stk
Varetype
1 stk
2 stk
1 stk

Mostarda

Mostarda er italienske syltede, solmættede frugter smagt til med sennep. Produktet har en aldeles raffineret balance mellem det sødmefyldte og skarpe.

Mostarda fremstilles ved at hele frugter skoldes i kogende vand og lægges i 60 grader varm sirup i 8-10 dage. Derefter tilsættes sennepsolie.

Holdbarheden på mostarda er ca 2 år, men sennepssmagen kan falme en smule efter 1½ år. Jo yngre glasset er, jo stærkere er smagen.

Vi anbefaler, at bruge mostarda til alt, hvor sennep, pickles eller chutney ville give et pift.

Mest populære
Mostarda, figen 120 gram
Italiensk delikatesse fra Mantova. Serveres til ost, som surt til fisk eller kød m.m. Har sin helt specielle sur/søde smag. Ingen konserverings - eller tilsætningsstoffer.
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Oliven-mostarda 120 gram
Verdensnyhed! Kombinér oliven med den traditionelle Mantova-produktion af mostarda, så får du dette fantastiske produkt.

Taggiasca-oliven fra Ligurien
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk
0