Odfjell Vineyards Orzada Carignan 2019

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Odfjell Vineyards Orzada Carignan 2019

category label Øko

Odfjell Vineyards Orzada Carignan 2019

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Andre krydderier

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Andre krydderier

Fakta

Krop:
Medium
Syre:
Høj
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Årgang:
2019
Land:
Chile
Serveres ved:
15-17°C
Dyrkning:
Økologisk
Smagsprofil:
Lilla
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Lavet på økologiske og biodynamiske druer. Vinen lagrer udelukkende på ståltank uden brug af egetræsfad. Når du hælder vinen op, så får du i glasset druer fra nogle af de ældste vinmarker i Chile, som Odfjell i dag dyrker økologisk. De gamle carignan-vinstokke giver en dyb lilla og duften utrolig nuanceret og kompleks vin. Det strømmer op fra glasset med dufte af solbærlikør, krydderier og engelsk lakrids. Smagen er harmonisk og fyldt med lag af smagsindtryk så som eksotisk frugt, kaffe, mørk bitter chokolade og kanel. Server ved 16°C i almindelige rødvinsglas. Den krydrede, friske rødvin er oplagt til smagfulde retter med gris - prøv til en flæskesteg.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.