Bang & Harbo

Anbefalinger

6 varer
Viser: 6 varer
Vælg min butik:
Bland 12 - Spar 10%
Bang & Harbo, Peach Hammer
Bang & Harbo, Peach Hammer
25.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 12 - Spar 10%
Bang & Harbo, Dark Vader
Bang & Harbo, Dark Vader
35.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 12 - Spar 10%
Bang & Harbo, Biere de Boules
Bang & Harbo, Biere de Boules
35.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bang & Harbo, IqPA
Bang & Harbo, IqPA
35.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bang & Harbo, Tremendous 33 cl.
Bang & Harbo, Tremendous 33 cl.
35.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bang & Harbo, Atomium Swing
Bang & Harbo, Atomium Swing
38.00 kr
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

For Bang & Harbo handler det om at give, modtage - dele viden og inspiration om øl. De har vundet medaljer i DM i håndbryg 5 år i træk, i 2016 gav det 2 x guld (brown ale & hvede), og kvalificeret 4l det første håndbrygger EM i Rom, hvor de deltog med 2 øl.
Ligeldes har de 2 øl med i Årets Ølnyhed i Danmark 2018 (ud af 8), der kåres af Danske Ølentusiaster.
Venner, familie og netværk har årene igennem eferspurgt øllet, men der har aldrig været nok til alle.
Små 1-2 HL batches, brygget på kontrakt forskellige steder i Danmark, nu lejer de Randers Bryghus ́ udstyr.
Alle øl er deres egne hjemmelavede favoritopskrifter, der er testet i køkkenet i 25 L. håndbrygget batches.

3 gamle venner, familiefædre og erfarne håndbryggere, der elsker øl.
Klaus Bang Carstensen, bosat i Holstebro, fysioterapeut i egne klinikker.
Michael Harbo, bosat i Aalborg, fysioterapeut, udvikler, medstifter af bl.a. Digifys.
Jonas Skovgaard-Hansen, bosat i København, lærer på KVUC.Med tæt på 100 gennemførte håndbryg er studiekammeraterne Klaus Bang og Michael Harbo det man kalder erfarne håndbryggere.
De har længe haft en fælles passion for øl af høj kvalitet, men de har også begge haft fart på i deres professionelle liv.
Mange vil sige, at der reelt ikke rigtigt har været tid til overs til en hobby der kræver 4-6 timers forholdsvis uafbrudt opmærksomhed ad gangen. At de så alligevel har prioriteret – og fundet – tiden siger måske lidt om dedikationen bag. Når hvert bryg er kostbar tid brugt – så gør man sig umage.