Bang & Harbo

Bang & Harbo

For Bang & Harbo handler det om at give, modtage - dele viden og inspiration om øl. De har vundet medaljer i DM i håndbryg 5 år i træk, i 2016 gav det 2 x guld (brown ale & hvede), og kvalificeret 4l det første håndbrygger EM i Rom, hvor de deltog med 2 øl.
Ligeldes har de 2 øl med i Årets Ølnyhed i Danmark 2018 (ud af 8), der kåres af Danske Ølentusiaster.
Venner, familie og netværk har årene igennem eferspurgt øllet, men der har aldrig været nok til alle.
Små 1-2 HL batches, brygget på kontrakt forskellige steder i Danmark, nu lejer de Randers Bryghus ́ udstyr.
Alle øl er deres egne hjemmelavede favoritopskrifter, der er testet i køkkenet i 25 L. håndbrygget batches.

3 gamle venner, familiefædre og erfarne håndbryggere, der elsker øl.
Klaus Bang Carstensen, bosat i Holstebro, fysioterapeut i egne klinikker.
Michael Harbo, bosat i Aalborg, fysioterapeut, udvikler, medstifter af bl.a. Digifys.
Jonas Skovgaard-Hansen, bosat i København, lærer på KVUC.Med tæt på 100 gennemførte håndbryg er studiekammeraterne Klaus Bang og Michael Harbo det man kalder erfarne håndbryggere.
De har længe haft en fælles passion for øl af høj kvalitet, men de har også begge haft fart på i deres professionelle liv.
Mange vil sige, at der reelt ikke rigtigt har været tid til overs til en hobby der kræver 4-6 timers forholdsvis uafbrudt opmærksomhed ad gangen. At de så alligevel har prioriteret – og fundet – tiden siger måske lidt om dedikationen bag. Når hvert bryg er kostbar tid brugt – så gør man sig umage.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Bang & Harbo

9 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Bang & Harbo, Sort Soma
  Bang & Harbo, Sort Soma

  Sort Soma er en bastant imperial stout for livsnydere og kendere. Dejlig, stor og kompleks fyldighed med aner af vanilje, kaffe, lakrids, kakao, brændt sukker og røg. Psyke og soma [krop] er uløseligt forbundet. Måske er de ét? Og måske vil vi aldrig til fulde forstå fællesmængden helt ind i kernen? Denne Soma er kulsort, blød og rund, med en balanceret bitterhed, der hvis man smager efter, kan give dig de mest djævelse indfald. Skål til Dr. Jekyll, men mest til mr. Hyde.

  ABV:8.9% IBU: 84

  Ingredienser og karakteristika

  Dyb sort og næsten tyktflydende imperial stout, med masser af smagsindtryk – og som stilarten foreskriver, også en del alkohol. Sort Soma er skabt på opfordring fra øl-elskende kolleger og den er testbrygget og finjusteret efter tilbagemeldinger fra – her unavngivne – mammutter i Øldanmark. Kodeordet for bryggerne har været at finde den optimale balance mellem de mange ingredienser og smagsindtryk.

  Noter af vanilje, kaffe, lakrids, kakao, brændt sukker og røg
  Ristede kakaonibs, lakrids, hele kaffebønner, brændt sukker og en smule røgmalt er saltet i denne øl

  Ville købe igen?
  Alkohol
  8,90%
  Fra 37,00 kr
  Spar 3,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 40,00 kr
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 37,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 12 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Bang & Harbo, Dunkel Thilde
  Bang & Harbo, Dunkel Thilde

  Dunkel Thilde er den mørke tvilling til Weisse Thilde, som vandt guld ved DM i håndbryg 2016. De to øl er 95% identiske – men som det er med tveægede tvillinger, så gør de sidste 5% en stor forskel.

  ABV: 5.6% IBU: 16

  Ville købe igen?
  Alkohol
  9,50%
  Før 40,00 kr 36,00 kr
  Spar 4,00
 3. Bang & Harbo, Weisse Thilde
  Bang & Harbo, Weisse Thilde

  Weisse Thilde vandt guld ved DM i håndbryg 2016 og var sammen med vores brown ale, Tremendous – som også vandt guld – den direkte årsag til at vi stiftede fantombryggeriet Håndbryg.  

  ABV: 5.6% IBU: 13

  Ville købe igen?
  Alkohol
  5,60%
  42,00 kr
 4. Bang & Harbo, Therappist
  Bang & Harbo, Therappist

  Therappist er en belgisk rød dubbel. Bang & Harbo er hverken fra Belgien eller munke – faktisk er de fysioterapeuter. Så dette er ikke Trappist-øl, men en Therappist-øl. Hvem kan ikke indimellem have gavn af sin helt egen Therappist ? Gør brug af den selv – eller giv den til en der trænger. Gezondheid!

  ABV:7.3% IBU: 25

  Ville købe igen?
  Alkohol
  6,00%
  42,00 kr
 5. Bang & Harbo, Biere de Boules
  Bang & Harbo, Biere de Boules

  Lys liflig og læskende pale ale, der smager af sol og sommer. Den har en let mundfylde, lav bitterhed og en behagelig kombination af lys malt, krydrede noter og citrus, der har vokset i både i Amerika og på det europæiske kontinent.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  6,00%
  42,00 kr
 6. Bang & Harbo, Tremendous
  Bang & Harbo, Tremendous

  Tremendous’ vandt guld ved DM i håndbryg 2016 under navnet ‘KK2916′ og var sammen med vores weizen, ‘Weisse Thilde’ – som også vandt guld – den direkte årsag til at vi stiftede fantombryggeriet Håndbryg.

  ABV: 5.5% IBU: 62

  Ville købe igen?
  Alkohol
  5,50%
  42,00 kr
 7. Bang & Harbo, Dark Vader
  Bang & Harbo, Dark Vader

  Dark Vader er en tysk schwarzbier. Den er vores bud på den klassiske tyske øl der ser voldsom ud, men som faktisk smager mildt. Forbilledet er Köstritzers schwarzbier som har været brygget siden 1543, men vi har moderniseret den og givet den lidt mere af det hele. Resultatet er en schwarzbier, der er på kanten af hvad stilarten foreskriver. You might find our lack of faith in the style disturbing – but the force is strong in this beer.


  Ingredienser og karakteristika

  Dyb mørk/sort undergæret schwarzbier, med cappucinofarvet skum. Smagen er blid og indbydende, med en let syrlighed, som hurtigt ledsages af noter fra koldmæskede mørke malte; et strejf af lakrids, kaffe og mørk chokolade. Den amerikanske humle tilføjer frugtagtige noter og kun en let bitterhed.

  Mild, men dog fyldig klassisk schwarzbiersmag
  Let syre, svag smag af mørk chokolade og kaffe
  Cappucinofarvet, tæt skum
  Let mundfylde – man drikker sagtens nr. 2

  ABV:4.8% IBU: 17

  Ville købe igen?
  Alkohol
  4,80%
  42,00 kr
 8. Bang & Harbo, London Ale
  Bang & Harbo, London Ale

  The Londoner er en Britisk Golden Ale, med et twist. Farven er ravgylden og klar, smagen er klassisk britisk, men der er skruet op for humlearomaen. Bitterheden er holdt nede og sammen med den moderate alkoholprocent gør det den let at drikke to af - særligt på London Pub, som vi ønsker tillykke med de 15 år i Aalborg.

   

  Keep Calm and Carry on - Brexit or Not!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  4,70%
  42,00 kr
 9. Bang & Harbo, Peach Hammer
  Bang & Harbo, Peach Hammer

  Peach Hammer er en Fruit New England dobbel IPA - med to salgs frugt og gæret to gange med to slags gær. Altså en dobbelt-af-det-hele øl. Den er Juicy, hazy og sprængfyldt med frugt - både i duft og i smag. Den er tør som beatet til Peter Gabriels "sledgehammer" - Though more peachy, baby!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  7,60%
  42,00 kr

Bang & Harbo

9 varer

pr. side