4.0
af 1 anmeldelser

Olivier Leflaive, Chassagne-Montrachet Rouge 2016

375.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Olivier Leflaive, Chassagne-Montrachet Rouge 2016

category label Bland 6 - Spar 10%
4.0
af 1 anmeldelser

Olivier Leflaive, Chassagne-Montrachet Rouge 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mild ost
Svinekød

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Saftig og intens flaske med friske noter af små røde skovbær, som jordbær og brombær. I smagen er der samme friske røde frugtkarakter, samt et lidt urtet element, der giver en herlig kant i smagen. Let afkølet fremstår denne yderst elegant og et perfekt match til grillet svinekød.

Chassagne-Montrachet er mest kendt for sine hvidvine, men der dyrkes fantastisk pinot noir på de lidt tungere jordstykker. Det giver den rette modenhed i druerne og masser af kompleksitet. Druerne høstes og sorteres i hånden. Kun de bedste druer går med videre i kælderen. Alle druer til denne vin er afstilket, for at skabe ren fokus på frugten. Efter presning og gæring ligger vinen i 13 måneder på egetræsfade, heraf 25 % nye.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.